Catalana de Serveis a Col·lectivitats SL (CATSER) és una empresa dedicada a la elaboració de menús escolars i col·lectius diversos.

Decantats per una cuina tradicional i mediterrània elaborem diàriament els nostres plats, els envasem i els distribuïm entre els nostres clients.

Som una empresa familiar i oferim un tracte directe. La nostra experiència ens avala, portem més de 40 anys funcionant de manera continuada, sent el nostre objectiu oferir un menú equilibrat i adaptat a les característiques dels infants, els principals destinataris del nostres serveis.

Catalana de Serveis s'ha preocupat sempre de confeccionar els menús seguint les normes nutricionals adients pel col·lectiu en el qual treballa.

En el cas dels menjadors escolars creiem bàsic posar tot el nostre esforç per assolir una alimentació variada i dietèticament equilibrada.

L'empresa està formada per un equip de professionals altament qualificats i amb experiència en el sector de la restauració, tenint sempre com a prioritat satisfer la demanda dels nostres clients amb professionalitat i dedicació.

Catalana de Serveis compta amb el registre sanitari de indústries i productes alimentaris de Catalunya Num RGS 26.00820/B